Pidin tässä vähän pakkolomaa tietokoneesta, kun oli koeviikko but i´m here again!
Viimeeksi kun kirjoittelin olin aikas masentuneissa fiilingeissä mutta en enää =).
Tänään ajattelin kertoa karmeaa faktaa koulustani. Olettehan valmistautuneita? Valmiina tai ei niin tässä tulee:
Käyn lukiota, ensimmäistä luokkaa ja lukio sijaitsee samalla pienellä paikkakunnalla jolla asun. Itse koulurakennus oli alunperin vain yläaste mutta noin 20 vuotta sitten joku vanha kääpä sai neronleimauksen ynnätä rakennukseen vielä lukio. Se sijaitsee niin pienellä paikkakunnalla, että välillä on voivoteltu riittääkö sinne oppilaita? Ja onhan niitä jokavuosi noin 20 riittänyt ja he kaikki valmistautuneet hyvin paperein, elikkä rima on nostettu aika korkealle ja, koska välillä tuntuu koko puljun olemassa olo riippuvan hyvistä tuloksista niin paineet ovat aika kovat...
Sitten opettajiin: pikku koulun etuihin kuuluu, että jokainen oppilas tuntee jokaisen opettajan ja päinvastoin. Ja opettajamme ovat hyvin persoonallisia ja heistä viljellään erillaisia lempinimiä jotka he myös itse tietävät. Tässä joitain esimerkkejä: nukkujussi = en ole tavannut noin unettavaan ääneen vielä aikaisemmin ja hän on nuori ja komeahko mies mutta ääni niin pirun unettava..., rutka = kyseinen opettaja itse aihetti lempinimensä kirjoittaessaan nimeään taululle ja sekosi hieman kirjaimissa... ja sitten vielä kana: aina mäkättämässä ja kotkottamassa... ja tässä yksi hänen klassinen lausahduksensa: "en ymmärrä sitä miksi ihmiset leikkelevät rintojaan ulkonäön takia, ja hyvinhän minäkin näillä pienillä rinnoillani olen pärjännyt ja imettänyt lapseni ja poika ei ole minkään arvoinen jos jättää pienten tissien takia..." ja kyse on äidikielen opettajasta ja aiheeseen ei kyllä kuulunut mitään rinta keskustelua mutta eihän se estä omia juttuja kertomasta.
Ääk tajusin vasta nyt, että kirjoitin täysin vapaaehtoisesti koulusta! no jaa taidan jättää tämän tähän ja olla kertomatta kaikista ääliö oppilaista ja paskamaisesta keittiö henkilökunnasta ja hengenvaarallisista portaista ellei joku sitten halua kuulla niitä.
mutta anyway tää nyt oli vaan tällane tyhmä sepustus.